Zelf plaatsen of laten doen

Als u nieuwe kozijnen aanschaft, heeft u de keuze om ze zelf te plaatsen of ze te laten plaatsen. Of u nu particulier of aannemer bent, is deze keuze geheel aan u! Op deze pagina vertellen wij u alles over de voordelen van het zelf plaatsen of het door ons laten plaatsen van nieuwe kozijnen. Er zijn een aantal belangrijke voor- en nadelen:


Zelf plaatsen van kozijnen

Bij het zelf plaatsen van kozijnen zorgt u zelf voor de installatie van de kozijnen. U kunt dit als particulier maar ook als aannemer in opdracht van een opdrachtgever zelf doen. In beide gevallen leveren wij de kozijnen op de locatie van uw wens, waarna u zelf zorg draagt voor installatie van de kozijnen. U heeft volledige garantie op de kozijnen, mits deze conform de instructies zijn geplaatst. Een groot voordeel voor u als particulier is dat het zelf plaatsen voor u goedkoper is dan het laten plaatsen. Bent u aannemer die de kozijnen plaatst in opdracht van een opdrachtgever, dan is het voordeel voor u dat u niet te maken heeft met een onderaannemer, maar de werkzaamheden in eigen beheer kunt uitvoeren.


Kozijnen laten plaatsen door Stema

U kunt ook uw kozijnen laten plaatsen door Stema. U weet dan zeker dat u altijd volledige garantie heeft op de kozijnen. Stema zorgt er namelijk voor dat de kozijnen altijd conform specificaties worden geplaatst. Een nadeel van het laten plaatsen van kozijnen, is dat het duurder is dan het zelf te doen. Voor particulieren raden we altijd aan om de kozijnen door Stema te laten plaatsen inclusief de afwerking rondom het kozijn. Voor aannemers en vakmensen kan Stema de kozijnen ook vakkundig plaatsen en daardoor een extra service en ontzorging voor dit deel van het project voor u betekenen.


Vragen en vrijblijvende offerte aanvragen

Als u vragen heeft over het zelf plaatsen of laten plaatsen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons opvragen voor beiden opties.